AmmattikeittiöOsaaja-lehti

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä AmmattikeittiöOsaaja-lehti  postitetaan Ammattikeittiöosaajat ry:n jäsenille ja yhteistyökumppaneille.
Lehti sisältää ravitsemisalan ajankohtaisartikkeleita, ammattilaishaastatteluja ja tietoiskuja.

AmmattikeittiöOsaaja-lehti 1/2025 on ilmestynyt

Numero 1/2025 tarjoaa paljon luettavaa värikkäässä muodossa. Lehdestä voit lukea tasavallan presidentin kanslian keittiömestarin Jyrki Jääskeläisen upeasta kansainvälisestä työurasta ja saat ainutlaatuista tietoa linnanjuhlien ruokajärjestelyistä.

Lehdestä löytyy myös laaja artikkeli uusista ravitsemussuosituksista ja niiden soveltamisesta ruokapalveluissa. Vertailun vuoksi kurkkaamme ravitsemussuosituksiin myös muualla maailmalla!

Entä mitä kaikkien tulisi tietää tekoälystä? Tätä tarkastellaan jutussa tekoälystä on moneksi

Anna palautetta lehdestä ja ehdota juttuvinkkejä seuraaviin numeroihin
tällä lomakkeella.

***
AmmattikeittiöOsaaja-lehden toimitus:
Marjut Huhtala, marjut.huhtala@amko.fi, p. 050 341 3957

Lehden ilmoitusmyynti:
Virpi Kemi, virpi.kemi@amko.fi, p. 050 339 6844

Klikkaa tästä ilmoitusmyyntiä koskeville sivuille.
***
Kerro juttuvinkki: marjut.huhtala@amko.fi, p. 050 341 3957